Τα διαμερίσματα

Vakis Apartments, Ζαχάρω, ΠελοπόννησοςΛίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Ζαχάρως, στην καρδιά της παραλίας Ζαχάρως στον Άγιο Νικόλαο, τα Vakis Apartments αποτελούν ιδανική πρόταση για εκείνους που αναζητούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο φτιαγμένο με μεράκι και γούστο για τις διακοπές τους.

Τα 12 πολυτελή διαμερίσματά του Vakis Apartments, χώροι υψηλής αισθητικής, δεσπόζουν εν μέσω καταπράσινης βλάστησης δίπλα στο Ιόνιο Πέλαγος και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν 1-5 άτομα το καθένα προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Είναι πλήρες επιπλωμένα και διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο, σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, WC, ντους και μπαλκόνι με θέα.

Η λειτουργικότητά των Vakis Apartments προσφέρει τη δυνατότητα να αισθάνεστε, αν και χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σας, σαν στο σπίτι σας.

Ο μαγευτικός χώρος της πισίνας και του κήπου, αποτελούν το ιδανικότερο μέρος για να απολαύσετε το μπάνιο σας, παρέα με ένα ούζο ή μια παγωμένη μπύρα.

Τα Vakis Apartments σκέφτηκαν όμως και τους μικρούς τους επισκέπτες, οι οποίοι μπορούν να χαρούν το παιχνίδι τους με την ασφάλεια που προσφέρει ο κήπος του, καθώς επίσης να κάνουν τις βουτιές τους στην παιδική πισίνα.

Εσείς δεν έχετε παρά να ορίσετε ημερομηνία διαμονής και. να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών που στελεχώνουν τα Vakis Apartments και να απολαύσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωή σας!!!

 

© Copyright 2008 - 2024 Vakis apartments, All Rights reserved | Σχεδιαμός Dimiourgein
Vakis Apartments, Ζαχάρω, Πελοπόννησος. Περισσότερες πληροφορίες στα Ελληνικά Vakis Apartments, Ζαχάρω, Πελοπόννησος. Περισσότερες πληροφορίες στα Γερμανικά Vakis Apartments, Ζαχάρω, Πελοπόννησος. Περισσότερες πληροφορίες στα Αγγλικά